Personvernerklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når du fyller ut kontaktskjema så sendes all informasjon som du legger inn i skjema til oss som e-post, dette kan inkludere navn, telefonnummer, e-postadresse og beskjed til oss.

Denne informasjonen blir lagret i ubegrenset tid, for at vi skal kunne ha oversikt over service- og behandlingshistorikk for våre brukere. Fordi e-postsystemet er ukryptert bør man unngå å sende sensitiv informasjon per e-post.

Betalt medlemskap for bruk av tjenester

Data samles for å administrere medlemskapet ditt.
Ved kassen samler vi ditt navn, e-postadresse, brukernavn og passord. Denne informasjonen er brukt til å opprette din konto for vår side. Hvis du blir omdirigert til en ekstern betalingsgateway for å fullføre din betaling, kan vi lagre denne informasjonen midlertidig for å konfigurere din konto når du vender tilbake til nettstedet vårt.

Ved kassen kan vi også samle din fakturaadresse og telefonnummer. Disse dataene brukes til å bekrefte ditt kredittkort. Din faktureringsadresse og telefonnummeret er lagret på vår hjemmeside for å prepopulere kassen for fremtidige kjøp, så vi kan komme i kontakt med deg om nødvendig for å diskutere bestillingen.

Ved kassen kan vi også samle ditt kredittkortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Denne informasjonen er dirigert til vår betalingsgateway (Stripe) for å behandle ditt kjøp. De siste 4 sifrene fra ditt kredittkortnummer og utløpsdatoen er lagret på vår hjemmeside for bruk til referanse og til å sende deg en e-post hvis din kredittkort utløper før neste tilbakebetaling.

Når du logger på, bruker vi informasjonskapsler for å spore noe av din aktivitet på vår side, inkludert pålogginger, besøk og sidevisninger.

Informasjonskapsler

Hvis du bruker en tjeneste, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du skal bruke tjenesten. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for ‘Husk meg’ vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

For mer detaljer om informasjonkapsler og hvordan de blir brukt på denne side, gå til vår oversikt over informasjonskapsler.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Her gjelder de eksterne nettstedenes egne personvernerklæringer.

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeradferd på våre nettsider. Dette verktøyet lagrer cookies med din brukeradferd, her blir ingen personlig informasjon samlet, da vi har deaktivert innsamling av IP-adresser.

Hvis du ikke vil tillate Google å samle brukeradferd, så må du slå på ‘Do Not Track’. Datahjelpen.no har en veiledning i hvordan du slår på ‘Do Not Track’ funksjonen i nettleseren.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Google LLC

Google LLC er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap som spesialiserer seg på internettrelaterte tjenester og produkter, som inkluderer online-annonseringsteknologi, søkemotor, cloud computing, programvare og maskinvare.

Google Analytics deler brukeradferd med Google LLC, men det er ikke noe personlig data som blir delt, da vi har deaktivert innsamling av ip-adresser.

Stripe

Stripe er et teknologiselskap. Programvaren gjør at enkeltpersoner og bedrifter kan motta betalinger via Internett. Stripe gir den tekniske, svindelforebyggende og bankinfrastrukturen som kreves for å operere online betalingssystemer.

Ved kassen kan vi samle ditt kredittkortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode. Denne informasjonen er dirigert til vår betalingsgateway (Stripe) for å behandle ditt kjøp.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har sendt inn kontaktskjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss som har blitt lagret. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-klassevurdering, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet.

Servere driftes av Baggy Media AS og de står for nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak. Serverne ligger hos Hetzner, som er en profesjonell og anerkjent hosting leverandør og holder til i Tyskland. Passord knyttet til brukerprofilene krypteres i databasen slik at ingen kan se hvilket passord som er knyttet til en brukerkonto, selv ikke teknisk personell. Det er flere nivåer av tilgangskontroll i løsningsarkitekturen. Operatører for ordreadministrasjon har tilgang til ordrer og behandlig av disse.

Kontaktinformasjon

For spørsmål eller henvendelser til personvern kan dere ta kontakt på hello@digitaltoppgjor.no

Du kan klage på hvordan Digitaltoppgjør behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet
E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: 22 39 69 00.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart